Carpe Diem logo
Carpe Diem - Restoran
CARPE DIEM

Carpe Diem - Restoran

U sklopu hotela nalazi se restoran sa maksimalnim kapacitetom do 100 gostiju – za doručak, ručak i večeru.  Naš profesionalni tim kuhara zadužen je za mnoštvo luksuznih delicija internacionalne kuhinje uz koje ćete doživjeti neponovljivo iskustvo.

CARPE DIEM

Josper Grill

Dizajn, moćan izgled, tehnologija, inžinjering i tradicija čine Josper jedinstvenom mašinom na tržištu. Ona se nalazi i u nekim od najprestižnijih restorana kao što su “L’Anima” u Londonu, “Auberge de Vieux Puits Fontjoncouse” u Francuskoj, “Ikibana” u Barceloni, ”St Betty” u Hong Kongu i mnogim drugim restoranima širom svijeta. Od sada i u našem restoranu imate priliku da uživate u velikom izboru najkvalitetnijih komada mesa pripremljenih u Josper pećnici, koja je postala planetarni hit. Oni koji su imali sreće da probaju hranu pečenu i grilovanu u Josper pećnici, potvrđuju da se ovakvim očaravajućim ukusima nisu sretali do sada. Jedinstvena sočnost hrane se dobija pečenjem nanajfinijoj žeravici u zatvorenom sistemu po kome je Josper pećnica jedinstvena. Još jedan kvalitet krasi ovako pripremanu hranu. Ona je uvek optimalno pečena ili grilovana i u potpunosti angažuje Vaša čula, pokreće maštu. Vrhunski kvalitet potvrđuje i činjenica da je bezbjednost ove pećnice i u pogledu očuvanja i zaštite okoline, kao i spram zdravlja korisnika, na najvišem internacionalnom nivou.

Josper Grill
Carpe Diem Wedding
CARPE DIEM

Carpe Diem Wedding

Istina je da svako od nas priželjkuje jedinstvenu, posebnu priču - rođendanima, vjenčanjima, godišnjicama i drugim datumima poklanjamo iznimnu pažnju. Intimna atmosfera i jedinstven ambijent Restorana Carpe Diem su pravi razlog da povjerenje poklonite profesionalnom osoblju, koje će najsrdačnije ugostiti Vas i do 100 odabranih zvanica, kako bismo zajedno uživali i stvorili dugotrajne uspomene.

„You don't need a silver fork to eat good food.“ -Paul Prudhomme