Caffe

Carpe Diem - Tvoje mjesto za odmor...

Započnite Vaš dan opušteno uz šoljicu dobre kafe, uživajući u ugodnom ambijentu i vrhunskoj usluzi. Unikatan enterijer našim gostima pruža prijatan osjećaj topline, ugodnosti i nesvakidašnjosti.

Odlučite li se za druženje sa dragim ljudima ili poslovne obaveze, Carpe Diem je mjesto gdje možete napraviti predah. Ukoliko niste u prilici da sjednete i uživate, Vašu kafu, kao i sve ostalo možete ponijeti sa sobom.

Ambijent

Dobrodošli u Carpe Diem, ambijent gdje se savršeno spaja tradicija uživanja u espressu sa modernim dizajnom i autentičnom atmosferom. Ovdje će svaka šaljica espressa biti pravo putovanje okusima. Dizajn ovog prostora je stvoren da vas zagrli u ugodnu i opuštenu atmosferu. Inspiriran modernim trendovima, ali istovremeno poštujući naslijeđe tradicionalnih caffe barova, naš prostor nudi udobne stolice i sofisticirane detalje koji će dodati posebnu notu vašem boravku. Dobrodošli u naš renovirani caffe bar, mjesto gdje će se vaše iskustvo pretvoriti u užitak za sva osjetila. Hvala vam što ste s nama i dijelite ove trenutke u novom, osvježenom ruhu Carpe Diema koji je spreman ispuniti vaše želje i pružiti vam nezaboravne trenutke.

Kafa

Naša priča počinje sa najfinijim zrnima espressa, pažljivo odabranim iz najboljih plantaža diljem svijeta. Svaki gutljaj u našem baru je pažljivo pripremljen, obogaćen ljubavlju i strašću prema espressu. Naša ekipa stručnjaka i ljubitelja espressa je tu da vam pruži izvanredno iskustvo uživanja u napicima koje pripremamo. Osim espressa, nudimo i širok spektar čajeva, svježe cijeđenih te drugih osvježavajućih napitaka. Osiguravamo vam vrhunsku uslugu, svježe pripremljene napitke i izbor poslastica koje će vas oduševiti kao što su razni kokteli. Također, imamo bogat asortiman kolača i sendviča koji će zadovoljiti vaše nepce i pružiti vam dodatnu uživanciju.

Proceed Booking